Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Black Dogs vyšli proti Engineers střelecky na prázdno

Fanoušci sledovali do poslední minuty v Hokejovém centru Pouzar vyrovnaný zápas. A poměrně netypický. Vítězná branka padla již ve druhé minutě, kdy se poprvé trefili hosté. Vítězství pak zpečetili druhým zásahem v prostředním dějství. Black Dogs pak cestu k přesné trefě nenašli.

První perioda začala lépe pro hostující celek. Vojtěch Matějka najel na kruh, odtud pak čistým průstřelem poslal hosty do vedení. O rychlou odpověď se pak málem postaral Tejko, v dobré akci ale nezakončil přesně. Pak to byly právě domácí, kteří měli o něco lepší šance a hned několik pokusů k vyrovnání. Ani jeden však neskončil za brankovou čárou. Českobudějovičtí hokejisté šli tedy do kabin za nepříznivého stavu.

Zkraje prostředního dějství bylo vidět, že ani jeden z týmů nechce udělat chybu. Ovšem i tentokrát domácí nakonec kapitulovali, konkrétně v oslabení. Tomáš Březina využil nepřesného vyhození a sám pak akci zakončil - 0:2. Black Dogs následně měli možnost odpovědět hned ve dvou přesilovkách. Nicméně ani tehdy jim střelecké štěstí nepřálo.

Situace už z pohledu domácích vypadala vážně, hosté byli naopak spokojení. Šlo se do posledních dvaceti minut. Jihočeši věděli, na čem jsou, podle toho se také tlačili do útoku. Nicméně hostující brankář Horák byl společně s defenzivou stále úspěšnější. Před koncem ještě zvonila tyč domácí branky, pak jsme ještě byli svědky domácího tlaku. I ten ale zůstal bez proměnění v branku. Engineers tak zapsali zasloužené tři body.


Black Dogs: Marek Dvořák (Svoboda) – Bouška, Kohút, Krtek, Hrůša, Grauer, D. Svoboda, Kubeš – Matěj Dvořák, Kaisler, Šuhaj (A) – Pinkas, Bahula, Prokop – Rolínek, Koupal (C), Tejko – Přívozník, Vochozka (A), Kronus.

Engineers: Horák (Havel) – Kubata, Šonský, Vobořil (A), Raiterman, Klement, Horský, Najman, Žáček, Janásek (C) – Bečvář (A), Slavata, Matějka – Březina, Fiala, Blažek – Adamec, Fabiánek, Vaňous – Hynek.

Diváků: 75. Využití přesilovky: 0:1. V oslabení: 0:0.

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři