Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

HC North Wings ve strhující podívané přestříleli UK Hockey Prague

Ústí nad Labem – 4. kolo ULLH bylo ve znamení prvního domácího utkání letošní sezony pro ústecké HC NORTH WINGS. Soupeřem byl tým UK Hockey Prague. A utkání nabídlo opravdovou reklamu na univerzitní hokej! Třináct branek, skóre se přelévalo ze strany, na stranu. Nakonec skončilo se sladkou tečkou v podobě třech bodů pro domácí HC North Wings. Vítěznou branku vstřelil dvě minuty před koncem Famil Amirov.

4. kolo ULLH, po 18. 10. 2021, 19:15
HC North Wings Ústí nad Labem – UK Hockey Prague 7:6 (1:1, 2:4, 4:1)
Branky a nahrávky:
7. Gottfried (Šebesta, Bartoš), 23. Brandner (Sajdl, Dytrych), 39. Bartoš (Jarý, Šebesta), 42. Bartoš (Jarý, Gottfried), 43. Sajdl (Brandner), 47. Sajdl (Brandner, Šimanovský), 58. Amirov (Petržilka, Jindra) – 13. Glitta (Piskač), 22. Bořík (Jindra, Dlabola), 25. Rubeš (Šmejla, Bečka), 31. Volf (Bořík), 40. Glitta (Klinger, Piskač), 48. Jindra (Klinger, Bečka)

Sestavy:
HC North Wings Ústí nad Labem: Skokan (Šmehlík) – Šebesta, P. Jarý, Štěpánek, France, Petržilka, Straka, Šimanovský – Pšenička, T. Jarý, Dytrych, Kuchař, Amirov, J. Jindra, Bartoš, Sajdl, Brandner, Gottfried.

UK Hockey Prague: Dusil – Piskač, Dlabola, Klinger, Málek, Glitta, Kopenec – Velas, Černý, Volf, D. Jindra, Čmejla, Rubeš, Bořík, Škoda, Halberštát, Šimanský, Bečka.

Rozhodčí: Mareš – M. Janíček, J. Janíček. Vyloučení: 3:4. Využití: 1:1. Diváci: 112. Střely: 35:40.

Report:
Úvodní domácí zápas v rámci letošní ULLH začal pro domácí HC North Wings de facto ideálně. V sedmé minutě se sražený kotouč z hole Pavla Gottfrieda dostal za záda brankáře Adama Dusila – 1:0! Hosté z Prahy ovšem dokázali velmi rychle reagovat. Přečíslení dvou proti jednomu zakončil přesnou Oliver Glitta – 1:1! Do kabin se šlo tak po herně, i výsledkově vyrovnané třetině za stavu 1:1.

Druhou třetiny odstartovali naopak velmi dobře hosté. Milan Bořík si najel do před brankového prostoru a zužitkoval krásnou přihrávku od Davida Jindry – 1:2! Vedení však Karlovce nevydrželo dlouho. O minutu později dokázal srovnat Roman Brandner, když i v tomto případě jednalo de facto o vlastní branku – 2:2! S brankami se ve druhé třetině roztrhl pytel. O dvě minuty později opět hosté vedli. Do prázdné branky zakončoval pohodlně Filip Rubeš – 2:3! Poprvé se do dvoubrankového vedení dostali hosté těsně po polovině hry. David Volf dorážel úspěšně ze skrumáže před brankou – 2:4! Závěr třetiny poté patřil domácím, nicméně z toho vytěžili pouze jednu branku. Dan Bartoš uspěl ranou mezi betony a snížil stav střetnutí – 3:4! Domácí poté měli šanci na srovnání, ale nakonec udeřili vteřinu před koncem druhé periody hosté. Druhou brankou v utkání se prezentoval Oliver Glitta, který doslova kotouč dotlačil za brankáře Skokana – 3:5!

Nástup do třetiny třetí, to byla jízda v podání domácích Křídel Severu! Ihned po minutě rozjásal fanoušky Dan Bartoš, který se trefil po nádherném ťukesu s Tomášem Jarým a Pavlem Gottfriedem – 4:5! Uběhlo pouhá další minuta a bylo srovnáno! Lukáš Sajdl si našel kotouč na brankovišti a parádní ranou trefil přesně – 5:5! Namlsaní domácí však neměli dost. V čtyřicáté sedmé minutě poslal domácí do vedení, druhou brankou v zápase, opět Lukáš Sajdl – 6:5! Bláznivé utkání však pokračovalo. Hosté opět dokázali dorovnat. David Jindra se zorientoval na brankovišti – 6:6! Poslední slovo však měli domácí! Ranou z otočky přisoudil domácím tři body Famil Amirov – 7:6! Nádherné utkání tak skončilo se sladkou tečkou pro domácí HC North Wings.


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři