Přesunout nahoru
po 8. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Práskni kabinu: Bednařík dokázal přežit pár týdnů úplně bez peněz

Vrací se oblíbený seriál Práskni kabinu. Opět nahlédneme pod pokličku naší pomyslné medvědí kuchyně. Kdo by přežil na pustém ostrově a komu z kabiny někdy takzvaně rupnou nervy? Ptali jsme se Pavla Tomaníka.

Po dlouhé době jsme se vrátili do školy - kdo podle tebe propadal?

Propadal? Ve škole propadal určitě Honza Grygera, který udělal maturitu až na třetí pokus. Ale ten u nás už není, což je velká škoda, seděli jsme vždy vedle sebe a bydleli jsme spolu na pokoji. Z nynějšího týmu to bude asi Honza Gonos, který na vysoké zrovna nezářil.

Kdo byl podle tebe ve škole jako malý největší grázl?

Největší malý grázl podle mě byl nejspíš Adam Strakoš. Kde je neplecha, tam najdete Adama. Sice od základky moc nevyrostl, ale i tak je o něm pořád slyšet. V poslední době se nám hodně ukázal i Jakub Voříšek, který je skoro stejně vysoký jak Adam, jen Jakub má sixpack a Adam moc ne.

A kdo naopak šprt?

Podle mě byli největší šprti Peťa Kovalů a David Holub. Ti jsou tak trochu jednoocí mezi slepými, taky to možná bude tím, že jsou to gólmani. Z hráčů to bude asi David Svoboda, který jako já studuje dvě vysoké školy. Jen on mě překonal ještě ekonomií. Spolu studujeme Právo, i když on na přednášky moc nechodí a když přijde, vytáhne si svačinu a potichu si ji tam jí pod lavicí.

Letos do týmu přišlo hodně nováčků. Kdo pro ně rozhodně není dobrý příklad?

V téhle otázce je to jednoznačně Adam Grman. Nově se totiž stal DJem v brněnském klubu Vibe, takže se z něj stal takový noční živočich.

Kdyby byla válka, koho bys jmenoval za velitele, koho do kuchyně a koho bys poslal jako špiona k nepříteli?

Za velitele bych asi jmenoval Štrauchyho. V šatně dokáže kluky dobře podpořit a taky má dobré připomínky, jak zlepšit tréninky, či jak si nechat narůst tak skvělý plnovous. Koho do kuchyně? Určitě Marka Bazalu, ten kluk teď se mnou bydlí na bytě a to, co vyvařuje, jsou neskutečné dobroty, i když všechno jí s kečupem. Divím se, že si kečup nedává místo pasty. Koho k nepříteli? Asi Ondřej Háněl, ten hrál teď proti nám v zápase MUNI vs. MENDELU. Takže určitě bude mít nějaké zkušenosti, jak hrát proti vlastním.

Kdo z týmu by nejdéle přežil na pustém ostrově a kdo by umřel jako první?

Nejdéle by přežil asi Kryštof Bednařík, ten teď dlouho žil na kolejích jak na pustém ostrově. Dokázal přežit pár týdnů úplně bez peněz a na palačinkách. Umřeli by první asi kluci z Litomyšle. Kde najdete jednoho, najdete i ostatní tři. Jak by to ale zvládli každý sám na ostrově? To nedokážu říct.

Kdo je v týmu největší frfňa?

Za mě René Štrauch, má svoje šampónky na vousy a svůj ručníček na obličej, kterého se nesmí nikdo ani dotknout.

Kterým tvým spoluhráčům nejčastěji ujíždějí nervy a kdo jsou naopak největší stoici?

Jako největší kliďas mi zatím přijde Tadeaš Aulehla, který to moc neřeší, minimálně mimo led. Na ledě je to dříč a jako jeden z mála hraje do těla. Další v pořadí jsou pak slovenští nováčci Tomáš a Timo, ti jsou pořád samý úsměv a srandička. Dokud tedy nedojdou do klubu. To je jejich revír. Tam vždycky přichází dravci, kteří hledají svoji kořist. Naopak již zmíněnému Kryštofovi Bednaříkovi občas ujedou nervy. Ten u počítačových her hází s myší a když pokazí nahrávku, tak skoro i s hokejkou.

Kdyby za každé sprosté slovo byl trest klik, kdo by se nadřel nejvíc?

Tady to vezmu na sebe já. Teď jsem nově kapitán a vždycky, když na střídačce kluky nahlas povzbuzuji, tak v každé větě řeknu minimálně tři sprostá slova. Bohužel trenéři udělali kapitánem někoho, kdo neumí mluvit a nedá dohromady souvislou větu, takže bych měl dělat kliky já, ale já jich víc jak dvacet neudělám.


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři