Přesunout nahoru
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

BO Ostrava Vítkovice Steel ukončili neporazitelnost Engineers Prague

První tým, který našel v letošní sezóně recept na Engineers je BO Ostrava Vítkovice Steel!

V rámci 7. kola Univerzitní ligy ledního hokeje se zrodilo nejedno překvapení. Jedno takové se zrodilo v RT Torax Aréně v Ostravě. 

Od úvodního buly neuběhly ani dvě minuty a skóre otevřel Ostravský kanonýr Marek Kovalski. Hráče Engineers takto rychlý gól očividně zaskočil. O to víc byli pražané zaskočení když o další dvě minuty později se prosadila druholigová posila BO Ostrava Vítkovice Steel - Patrik Gola. Rychlý a pohledný hokej pokračoval i po zbytek první třetiny, ale žádného dalšího gólu jsme se nedočkali.

V druhé třetině hostující celek přidal na obrátkách a odměnou byl ve 25. minutě kontaktní gól na 1:2 z pohledu Engineers. Ostrava se nenechala rozhodit a v 29. minutě zásluhou Fejka navýšila své vedení opět na dva góly. 39. minuta přinesla nádhernou akci navrátilce v sestavě BO Jakuba Gelnára a zvýšení na 4:1.

Třetí třetina se nesla již v taktickém ducho. Hráči Engineers se snažili o kontaktní branku, ale ostravané si své defenzivní povinnosti plnily na výbornou. Do konce zápasu tak branka nepadla a BO Ostrava Vítkovice Steel si tak jako první v této sezóně připisuje skalp Engineers Prague.


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři