Přesunout nahoru

Vyprodaný stadion sledoval jízdu Engineers, kteří ovládli Prahu!

Druhé utkání prvního kola Univerzitní ligy ledního hokeje se odehrálo v úterý večer na zimním stadionu Hvězda v Praze, kde panovala po celých šedesát minut hry fantastická atmosféra, o niž se postarali fanoušci v ochozech. Suverénní výkon předvedli Engineers, kteří sedmi trefami zničili UK Hockey Prague.

Inženýři otevřeli skóre utkání krátce po páté minutě, kdy jako první byl na střelecký účet domácího týmu zapsán Veber. Hokejisté v bílé variantě dresů si postupem času vytvářeli velmi zajímavý náskok, až z toho plynulo vedení 4:0 po dvaceti minutách hry. Soupeři z UK Hockey Prague poskvrnili konto brankáře Příhody až ve dvaačtyřicáté minutě, kdy snižovali na 1:6. Od té doby byli diváci svědky série vyloučení, po níž upravil na konečných 7:1 Jan Raiterman. 


Engineers Prague ovládli Prahu a se třemi body jsou momentálně na výslunní tabulky společně s Plzní. Už zítra, ve středu 25. září se všichni hokejoví příznivci mohou těšit na další zajímavý duel, v němž se střetnou oba brněnské celky. Souboj o jihomoravskou metropoli proběhne od 20. hodiny večerní.



Engineers Prague - UK Hockey Prague 7:1 (4:0,2:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 6. Veber (Sekerka, Ujfaluši), 6. Suda (Janata, Klement), 9. Suda (Janata, Hyršl), 11. Janata (Klement), 29. Fabiánek, 37. Kadlec (Suda, Herna), 51. Raiterman (Vostracký) – 42. Klinger (Rubeš)

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři