Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Riders se třetí vítězství přidat nepodařilo a body si tak na sever odváží Ústí

Začalo se velmi opatrně, nakonec padlo 9 branek, Riders opět doplatili na svou neukázněnost a Ústí trestalo každé zaváhání.

1. třetina

V první třetině se hrálo velmi opatrně na obou stranách. Žádný z týmů neměl vyloženě více ze hry a tak byla hra vyrovnaná a třetina skončila nerozhodně 0:0.

2. třetina

Ve druhé třetině měli jednoznačně navrch hosté, kteří otevřeli skóre ve 25. minutě, kdy přesilovky využil Petržílka. Ve 28. minutě se trefil Jindra a o minutu déle už to bylo 0:3, kdy se prosadil Bartoš. Po této gólové nadílce se strhla řada vyloučení, bohužel pouze na straně domácích a hosté je po zásluze potrestali. Ve 38. minutě dal svůj 1. gól za North Wings Miškovič a do konce třetiny se ještě stihl podruhé prosadit Jindra. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:5.

3. třetina

Po velmi nevydařené 2. třetině se domácí ukáznili a začali si více hlídat hráče Ústí, kteří se ovšem nenechali jen tak obehrát. Riders nezvládli využít 2 přesilové hry a v 52. minutě už prohrávali 0:6 po střele Straky. V 53. minutě přišel fanoušky vymodlený 1. gól domácích, kdy Pepa Hejný vnesl malou naději, kterou o minutu později přiživil svým 1. gólem za Riders Jirka Šrámek. Bohužel to bylo ze strany Riders vše a Dytrych už jenom upravil skóre na konečných 2:7.


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři