Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Práskni kabinu: Se Svatuškou bych se na horor nedíval

Sledování hororů pod dekou, halloween, ale i zablácené boty. To vše neodmyslitelně patří k podzimu. Nicméně jak se s tím vším vyrovnávají naši medvědi z brněnské Masarykovy univerzity? A kdo bude mít klidné Vánoce? Na to jsme se v dalším dílu série Práskni kabinu ptali Jana Pavla.

Máme za sebou Halloween. Kdo budí největší strach?

Tak to bude bezpochyby trio Adam Strakoš, Kuba Voříšek a Martin Švarcberger, protože kdyby si tito 3 kluci posedali navzájem na ramena, tak dohromady poskládají 3 metry a 87 centimetrů, což by určitě vystrašilo i dvoumetrového Honzu Gonose.

Kdyby sis měl vybrat jednoho hráče, na kterého uděláš halloweenský žertík, kdo by to byl a proč?

Žertík bych chtěl zkusit udělat na někoho z našich brankařů a pozorovat, jestli bude následovat vůbec nějaká reakce, protože mají trošku svůj svět.

S kým by ses určitě nechtěl dívat na horor?

Na horor bych se určitě nechtěl dívat s Jirkou Svatuškou, protože to je takový drsňák, že bych si vedle něho připadal jako malá holka. Bál bych se, že kdyby mě něco vystrašilo, tak mi dá ještě jednu výchovnou do brady.

A na jaký film bys šel s borci z týmu do kina?

Nejraději bych vytáhl celý mančaft na Hokejový zázrak, abychom viděli, jak máme na ledě makat a bojovat.

Podzim je často obdobím bláta. Kdo z týmu je největší šmudla?

U nás v týmu jsme všichni extrémně čistotní. Dokonce máme v šatně tak moc uklizeno, že k nám přestaly chodit i paní uklízečky a z koberce by se dalo doslova najíst.

A kdo naopak musí mít vše vycíděné?

V tomto nám všem jde velkým příkladem Ondra Bláha. Ten si pere sportovní prádlo až 4x do sezóny.

Už se ale blíží také Vánoce. Kdo bude svátky prožívat nejvíc a kdo nejméně?

Určitě největší honičku bude mít o Vánocích Adam Grman. Ten bude začínat slavit Štědrý den už začátkem prosince, aby stihl obdařit všechny svoje přítelkyně a kamarádky po celé Evropě. Na svátky plné klidu to zatím vypadá u Pavla Tomaníka a Adama Strakoše, ale ještě nás doufám čeká po Hokejovém souboji univerzit proti VUT zajímavá after party na Flédě, kde se může vše rychle změnit.


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři