Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

PREVIEW: HC North Wings míří do Uničova, kde je čeká UP Olomouc

Ústí nad Labem - 9. kolo ULLH zavede ústecké HC North Wings na uničovský led, kde hraje své domácí zápasy tým UP Olomouc. Hokejisty UJEP, když vezmeme v potaz Souboj o krále severu, čeká čtvrté venkovní utkání v řadě. Zatím jsou výjezdy mimo svůj stadion velmi úspěšné, potvrdí tento fakt Křídla Severu i na ledě UP Olomouc? Utkání startuje 22.11.2021 v 17:00. Z utkání bude připraven stream na TV Tipsport a samozřejmě textový onlajn přenos.

HC NORTH WINGS

Křídla Severu zažívají velmi povedené období. V týdnu dokázali převzít pohár pro krále severu, když přehráli v Souboji o krále severu TUL. Den předtím dokázali navíc vyhrát i venkovní duel v rámci ULLH, když si v souboji nováčků poradili s pardubickými Riders. Hokejistům UJEP zatím patří skvělé 3. místo s tabulce, když získali velmi slušných třináct bodů. 

Koho sledovat?
Roman Brandner - 7 utkání - 7 bodů (4+3).
Lukáš Sajdl - 6 utkání - 7 bodů (4+3).

Brankoviště:
Ondřej Skokan - 6 utkání - úspěšnost zásahů: 88,00%.

UP Olomouc

UP Olomouc ovládla přípravný Tipsport UNI Cup, když ve finále přehrála HC MUNI. Nicméně Hanáci na tento úspěch zatím nedokázali navázat v ULLH. Po šesti odehraných zápasech mají na kontě pouhé čtyři body a krčí se na posledním místě ligového pelotonu. Shodou okolností dokázali porazit právě HC MUNI, a to na domácím ledě vysoko 10:2. To však bylo zatím jediné vítězství, které UP připsala. 

Koho sledovat?
Filip Palička - 6 utkání - 10 bodů (4+6).
Martin Pěcha - 4 utkání - 9 bodů (1+8).

Brankoviště:
Michal Šoustal - 4 utkání - úspěšnost zásahů: 87,10%.


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři