Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Ostrava nevyužila své šance a padla Olomouci 1:4

Další zápas v extraligovém prostředí se odehrál v Ostravě, kde hokejisté BO vyzvali nedalekou Olomouc. Ačkoliv se hrálo v pozdních večerních hodinách, na tento duel si našlo cestu přes 400 diváků, kteří tak viděli tyto dva týmy poprvé v akci. První kolo Univerzitní ligy je minulostí, vzhůru do kola druhého!

Po utkání extraligových Vítkovic proti Kometě Brno vyjeli na ledovou plochu hokejisté BO OSTRAVA VÍTKOVICE STEEL a Univerzity Palackého v Olomouci. Hosté si vytvořili dostatek šancí, z nichž dokázali vytěžit tříbrankový náskok. Naděje ostravských hráčů držel ještě skvělými zákroky Jakub Vedra, ale fanoušci se dočkali pouze gólu z hole Kryštofa Fejka.

I přes veškerou bojovnost se Ostravanům nepodařilo zdramatizovat konec utkání a inkasovali ještě do prázdné brány těsně před závěrečnou sirénou. Další zápasy Univerzitní ligy ledního hokeje se odehrají už v příštím týdnu, a tak bedlivě sledujte dění mezi osmi univerzitními kluby!

BO OSTRAVA VÍTKOVICE STEEL - HC Univerzita Palackého v Olomouci 1:4 (0:2, 1:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 36. Fejko – 10. Mareček (Dubovčí, Pažourek), 11. Skopal (Síkora, Janošek), 27. Lainka (Müller), 59. Lainka
Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři