Přesunout nahoru

Tisková konference BO OSTRAVA VÍTKOVICE STEEL

V pátek 27. září od 16. hodiny odpolední se konala v prostorách OSTRAVAR Arény tisková konference ostravského univerzitního klubu, který mimojiné informoval veřejnost o spolupráci s extraligovými Vítkovicemi. Ty odehrály od 17:30 utkání proti Kometě Brno, následně se na led podíval tým Ostravy, jenž poprvé změřil síly s Univerzitou Palackého v Olomouci.

Na páteční tiskové konferenci před společným dvojzápasem podepsali zástupci obou klubů memorandum o spolupráci. Již v minulosti totiž započaly Vítkovice s BO spolupráci, kdy se mezi oběma stranami utvořilo partnerství. "Máme radost, že můžeme společně pracovat na podpoře ostravského hokeje. Naše vzájemná spolupráce se zaměřuje hlavně naprovázanost a podporu. Ostrava je studentské město a tato komunita zde mí silné zastoupení. Cítíme také hrdost, že se jediný univerzitní hokejový tým v Moravskoslezském kraji přihlásil kek značce HC VÍTKOVICE RIDERA," znělo z úst prezidenta extraligového mančaftu Petra Handla.

Obě strany mezi sebou spolupracují už delší dobu na vícero úrovních. Šlo například o trenérské konzultace, uvolňování hráčů nebo řešení marketingových činností. Podpis společného memoranda je tak oficiálním potvrzením spolupráce, která funguje už několik sezon.

Pro letošní sezonu došlo k menší úpravě identity i pozměnění názvu, kdy se do hlavní role dostala společnost VÍTKOVICE STEEL. Ostrava bude své zápasy primárně hrát v Kooperativa Aréna v Ostravě-Porubě, některé zápasy se přenesou vedle do RT TORAX Arény. Není také vyloučeno, že se univerzitní hokej podívá opět do největší ostravské arény.

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři