Přesunout nahoru
po 8. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

HC North Wings nenalezli na Black Dogs recept ani na jihu Čech

České Budějovice - V rámci 11. kola zajížděli HC North Wings na jih Čech, kde se střetli s týmem Black Dogs Budweis. Druhý vzájemný souboj těchto týmu v rámci sedmi dní, opět dopadl lépe pro Jihočechy. Utkání, které bylo výsledkově polovinu hry vyrovnané, nakonec strhli na svou stranu domácí a připsali si další tři body do tabulky. Další utkání čeká hokejisty UJEP v pondělí 13.12.2021 proti HC MUNI.

11. kolo ULLH, po 6.12. 2021, 18:15. Hokejová hala POUZAR

Black Dogs Budweis - HC North Wings Ústí nad Labem 6:3 (2:1, 3:1, 1:1)
Branky a nahrávky: 15. Koupal (Vochozka), 17. J. (Tintěra, Krtek), 32. Pinkas, 33. Prokop (J.), 36. Pinkas (Koupal, Hruša), 42. V. (J.) – 16. Brandner (Balcar, Kuchař), 24. Bartoš, 58. Jaroš (Bartoš, Balcar)

Sestavy:
Black Dogs Budweis: Dvořák (Svoboda) – Hubáček, Tintěra, Krtek, Hrůša, Grauer, Svoboda, Kubeš – Masopust, Kronus, Pinkas, Dvořák, Bahula, Prokop, Koupal (C), Tejko, Šuhaj J. (A), Vochozka (A), Šuhaj V.

HC North Wings Ústí nad Labem: Skokan (Gerstner) – Balcar, Petržílka (C), Štěpánek, Miskovič, Straka, Jarý P., Amirov, Bartoš, Brandner, Kuchař (A), Jindra, Jaroš, Sajd, Jarý T., Janoušek.

Rozhodčí: Trnka – Zíka, Bělohlav. Vyloučení: 7:5. Využití: 1:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 71. 

Report:

Podruhé za poslední týden se proti sobě postavili Black Dogs Budweis a HC North Wings. Utkání mělo opět gólově opatrný začátek, ale znovu to byli Jihočeši, kdo se dostal do vedení. Martin Koupa zblízka svou ranou překonal Skokana - 1:0! Hosté však o necelé dvě minuty později reagovali. Přesilovku využil úspěšnou dorážkou pod horní tyč Patrik Brandner - 1:1! Neuběhla ani minuta a domácí si opět vzali vedení zpět. Jakub Šuhaj individuální akcí rozvlnil síť - 2:1! Do kabin šli s mírným náskokem domácí Black Dogs.

Druhou třetinu zahájil vyrovnávající brankou Dan Bartoš, který se prosadil ihned po vhazování - 2:2! V polovině hrací doby nastal zlom v utkání. Během dvou minut se prosadili Tadeáš Pinkas, který využil chybu v hostující rozehrávce - 3:2! A Jan Prokop poté našel mezeru mezi betony Skokana - 4:2! Do konce druhé periody navíc přidal ještě jednu branku Tadeáš Pinkas, jenž se nejlépe zorientoval v brankovišti - 5:2!

Navíc vstup do třetí třetiny měli lepší domácí a nedali pochyb o svém vítězství. Dvě minuty po začátku třetiny se po bratrské spolupráci trefil nad beton Jakub Šuhaj - 6:2! HC North Wings už v zápase dokázali pouze korigovat. Dvě minuty před koncem zlepšil alespoň trochu náladu na cestu svou ranou švihem Jakub Jaroš a uzavřel brankový účet zápasu - 6:3! Tři body tak zůstaly v POUZAR areně v Českých Budějovicích.

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři