Přesunout nahoru

Budějovice zdemolovaly Cavaliers, Olomouc těsně porazila UK

Druhé kolo Univerzitní ligy ledního hokeje je ve své polovině. Dva duely se odehrály v Olomouci a Českých Budějovicích, kdy právě domácí celky byly těmi úspěšnějšími. Univerzita Palackého těsně zdolala Univerzitu Karlovu, Black Dogs si naopak s chutí zastříleli proti brněnským Cavaliers.

HC Univerzita Palackého v Olomouci - UK Hockey Prague 2:1 (1:0, 1:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 20. Mareček (Kopáč, Janečko), 24. Mareček (Blahunek, Janečko) – 40. Piovarči (Rubeš)

Na Hané trvalo téměř dvacet minut, než se otevřelo skóre večerního utkání. Z dorážky se prosadil Petr Mareček, který byl hlavní postavou na ledové ploše. Autor prvního gólu se do statistik zapsal i podruhé, kdy ve čtyřiadvacáté minutě rozhodl zápas proti UK Hockey Prague. Tentokrát se prosadil z mezikruží v kleče. Pražané dokázali pouze snížit na rozdíl jediné branky krátce před zazněním druhé sirény.

Black Dogs Budweis - VUT Cavaliers Brno 6:1 (3:0, 3:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 3. Rolínek (Hrůša), 5. Prášek (Šuhaj), 15. Prášek (Šuhaj), 24. Prášek (Šuhaj), 26. Vochozka (Tejko), 36. Michal (Fiala) – 36. Gombarčík (Válek, Sedláček)

Českobudějovičtí nenechali nic náhodě a už od prvních minut na kluzišti dominovali. Hned ve třetí a páté minutě rozvlnili síť za brankářem Cavaliers a dostali se do dvoubrankového náskoku. Hattrickem se blýskl Lukáš Prášek, čímž se podílel na polovině branek domácího mužstva. V posledních dvaceti minutách už žádná gólová akce k vidění nebyla, a tak se družstva rozdělila za stavu 6:1.

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři