Přesunout nahoru
čt 4. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 8. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Akademici doma vyzvou Engineers

Plzeň se představí doma poprvé od 17. listopadu, kdy hostila UK Hockey Prague, a bude se snažit napravit domácí reputaci, neboť ze tří zápasů na domácím ledě zvládli vyhrát Akademici jen jediný. V cestě jim budou ve 13. kole stát pražští Engineers.

Plzeňští studenti si přivezli z venkovních kolbišť pět bodů za dvě výhry a jednu porážku v nastavených časech. Poslední utkání, které Akademici odehráli proti North Wings Ústí nad Labem, musely rozhodnout až samostatné nájezdy. V těch byli úspěšnější domácí a plzeňští tak přivezli ze severu Čech vůbec první bodík do tabulky s tímto soupeřem.

Engineers v posledních pěti zápasech dvakrát vyhráli, když nejprve porazili jasně Cavaliers 6:1 a přestřelku v Pardubicích zvládli 8:4, ale také zaznamenali tři porážky. Nejprve na ledě Ostravy, kde padli 4:1. „Bůra“ schytal tým z pražské metropole v derby s Brnem a do třetice byli nad síly Pražanů „černí psi“ z Českých Budějovic.

První vzájemní utkání zvládli lépe na svém ledě Engineers. Podstatně oslabenou sestavu Akademiků porazili 4:1. Šanci na reparát tak mají Akademici ve středu 26.1. na ledě Ice areny. Podaří se Akademikům vrátit porážku z prvního klání nebo zaznamenají Pražané po dvou porážkách vítězství? To můžete sledovat přímo na zimní stadionu od 19:30 nebo na Tipsport.cz


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři