Přesunout nahoru

V sobotu v pravé poledne nás čeká souboj na ledě UK Hockey Prague

Ústí nad Labem - V sobotu 29.1.2022 v pravé poledne bude vhozeno v pražském ICE RINKU úvodní buly 13. kola mezi domácími UK Hockey Prague, a jako hosté dorazí ústečtí HC North Wings. Křídla Severu první vzájemné utkání sezony vyhrála, a to díky senzačnímu obratu 7:6! Jak bude vypadat druhé měření sil v rámci letošní sezony ULLH?

NORTH WINGS

Křídla Severu jsou aktuálně na 4. místě, na které poskočila úspěšným vstupem do nového roku. V rámci prvního utkání roku 2022 dokázala doma přetlačit v samostatných nájezdech plzeňské Akademiky v poměru 4:3! Vítězství v nájezdech jim vystřelil jediný úspěšný střelec, a to Martin Kuchař. HC North Wings mají aktuálně 18 bodů. tedy o devět méně, než jejich dnešní soupeř. Svěřenci Lukáše Místeckého a Martina Štěpánka však mají v souboji s UK na co navazovat. Domácí vzájemný souboj se nesl v duchu obrovského obratu, když Ústečtí dokázali zvrátit stav v poslední periodě na konečných 7:6!

Koho sledovat?
Martin Kuchař - 11 zápasů - 13 bodů (2+11).
Roman Brandner - 11 zápasů - 12 bodů (4+8).

UK Hockey Prague

Pražané se již na chvíli dostali na 1. místo tabulky ULLH, nicméně českobudějovičtí Black Dogs mají o dva zápasy více a dostali se zpět prozatím do čela soutěže. UK je aktuálně na 2. místě, se ztrátou dvou bodů. Nicméně Karlovka má aktuálně oslnivou formu, když dokázala vyhrát všech posledních sedm utkání. Paradoxně navléká výhry na pomyslný korálek, od té doby, co padla 7:6 na ledě svého dnešního soupeře, tedy ústeckých HC North Wings. 

Koho sledovat?
Viktor Martínek - 18 bodů (6+12).
Daniel Piskač - 13 bodů (3+10).

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři