Přesunout nahoru

Karlovka oplatila HC North Wings porážku. Křídla Severu odjíždí z Prahy bez bodu

Praha - V pravé sobotní poledne vyjela Křídla Severu na led pražského Icerinku ke střetnutí 13. kola proti UK Hockey Prague. Po vyrovnané první periodě, začal dominovat domácí favorit a nakonec deklasoval Křídla Severu vysoko 12:3! Další utkání čeká studenty UJEP v pondělí 7.2.2022 na ledě ostravské univerzity.

29.01.2022 - 13. kolo ULLH - Icerink Praha
UK Hockey Prague - HC North Wings Ústí nad Labem 12:3 (2:2, 5:0, 5:1).
Branky a nahrávky: 13. Čmejla (Piskač, Volf), 19. Glitta (Čmejla, Volf), 22. Bořík (Síla, Novák), 30. Bořík (Bečka, Novák), 32. Dlabola (Čmejla), 35. Volf (Čmejla, Rudolph), 39. Bořík (Síla, Halberštát), 47. Rudolph (Dlabola), 47. Glitta (Velas, Martínek), 52. Martínek (Bečka, Bořík), 53. Volf (Čmejla, Piskač), 60. Martínek (Glitta) – 10. Harkabus (Bartoš, Jindra), 17. Petržílka (Jindra, Bartoš), 41. Bartoš (P. Jarý, Harkabus).

UK Hockey Prague: Mašek – Málek, Dlabola, Novák, Vávra, Chládek, Kopenec, Piskač – Rudolph, Halberštát, Velas, Martínek, Volf, Bořík, Čmejla (C), Síla, Glitta, Bečka.

HC North Wings Ústí nad Labem: Gerstner (35. Skokan) – Miškovič, Straka, Štěpánek, Petržílka, Šíma, P. Jarý – T. Jarý, Bartoš, Janoušek, Polák (C), Jindra, Šebesta, Sajdl, Pšenička, Harkabus.

Rozhodčí: Labuta – Kettner, Kučera. Střely na branku: 50:23. Vyloučení: 0:3. Využití: 2:0. Diváci: 66.

Report:
Sobotní odpoledne začalo pro HC North Wings dle představ. V desáté minutě poslal hosty do vedení Matěj Harkabus - 0:1! Domácí reagovali zásluhou kapitána a ve třinácté minutě vyrovnal Filip Čmejla - 1:1! Křídla Severu šla však znovu do vedení, po hříchu však v utkání naposledy. Trefil se Hanuš Petržílka - 1:2! První třetinu však zakončili brankou domácí, když srovnal Oliver Glitta - 2:2! 

Od druhé třetiny už to byla pouze jízda v podání domácí Karlovky. V prostřední periodě dokonce zapsal domácí Milan Bořík hattrick. K němu se přidali s brankami David Volf a Martin Dlabola. Druhou třetinu vyhrála Karlovka v poměru 5:0 a určila ráz utkání, když šla do kabin s vedením 7:2!

Třetí třetinu ještě zahájili hosté brankou a korigovali stav střetnutí. Trefil se přesně do černého Dan Bartoš - 7:3! Poté už stříleli branky pouze domácí studenti. Dvakrát se prosadil Viktor Martínek a po jedné trefě zapsali David Rudolph, David Volf a Oliver Glitta. Suma sumárum, Křídla Severu odjela z Prahy bez bodu, s porážkou 12:3! 

 

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři