Přesunout nahoru

Plzeň čeká výjezd do Uničova

Po domácím představení proti Engineers Prague čeká plzeňské Akademiky daleká cesta do Olomouckého kraje. V Uničově vyzvou v rámci 14. kola Univerzitní ligy ledního hokeje tým Univerzity Palackého v Olomouci.

Akademici zvládli první domácí utkání roku 2022, když si poradili s pražským celkem Engineers. Engineers v utkání třikrát vedli, ale Akademici dokázali pokaždé odpovědět. Pět minut před koncem otočil skóre pro domácí Vít Reitspiez a pojistku do prázdné branky přidal Marek Princl.

Hokejový tým Univerzity Palackého v Olomouci má velice rozporuplnou sezónu. V sezóně si z deseti zápasů připsali sedm porážek a tři vítězství. Dvě vítězství ovšem získali v posledních dvou zápasech, kdy na domácím ledě přetlačili Riders Pardubice 6:5 a poté vyprášili Ostravu na jejím ledě 8:2. Akademiky tedy čeká nelehký úkol.

V letošní sezóně se z důvodu odloženého utkání Akademici střetnou s Olomoucí úplně poprvé až po novém roce, a to hned dvakrát v jednom týdnu a budeme se mít na co těšit. Formy obou týmů jsou velice dobré, takže nám utkání v Uničově nabízí velmi zajímavou podívanou. Kde odejde z prvního klání jako vítěz? Využije Olomouc výhodu domácího prostředí nebo Akademici navážou na vítězství proti Engineers? To zjistím zítra 31.1. od 17:00 na Zimní stadionu v Uničově nebo na Tipsport.cz.


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři