Přesunout nahoru
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Brno skolilo Engineers, Ostrava si vyšlápla na Plzeň

Středeční večer udělal definitivní tečku za druhým kolem. Hokejisté Masarykovy Univerzity dokázali přetlačit inženýry, BO zvládlo dlouhý výjezd do Plzně a s čistým štítem si připisuje první tři body do tabulky Univerzitní ligy ledního hokeje. Na samém vrcholu zůstávají hráči Olomouce, bez bodu naopak tápe UK Hockey Prague.

HC Masaryk University – Engineers Prague 2:1 (2:1, 0:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 4. Říčka (Strakoš, Grygera), 16. Gonos (Vomočil, Tomaník.) – 20. Suda (Janata)

Masarykova Univerzita se opět ukázala v domácím prostředí, když na brněnský led dojeli Engineers. Skóre se otevíralo poměrně brzy - už v polovině čtvrté minuty doklepával kotouč za záda pražského brankáře Patrik Říčka. Brňané se ujali dvoubrankového vedení po akci dva na jednoho a svým protivníkům dovolili pouze snížit na 2:1. Šest vteřin před zazněním první sirény si diváci užili poslední vstřelenou branku, protože dvě třetiny se odehrály bez gólu.


Akademici Plzeň - BO OSTRAVA VÍTKOVICE STEEL 0:2 (0:0, 0:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 27. Fejko (Adamczyk), 41. Kosina (Plášek, Moravčík)

Ostravské hokejisty čekal dlouhý výjezd do Plzně, který zvládli bravurně. Nejednalo se o žádnou přestřelku, nýbrž trpělivou hru a proměňování těch nejdůležitějších šancí. Jedním z autorem gólů byl opět Kryštof Fejko, po třinácti vteřinách od zahájení třetí třetiny pojistil vítězství BO Ondřej Kosina. Pro Ostravu se tak jedná o první body do tabulky. Čisté konto zaznamenává Jakub Vedra, jenž zneškodnil i ty největší akce domácího celku.

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři