Přesunout nahoru

PREVIEW: HC North Wings míří poprvé v historii do Ostravy

Ústí nad Labem - Dlouhá cesta čeká studenty UJEP v pondělí 7.2.2022. V rámci 15. kola ULLH vyráží HC North Wings do ostravské Poruby, kde je čeká souboj s BO Ostrava. První měření sil na ústeckém ledě zvládli hokejisté UJEP, když zvítězili v poměru 8:4. Jak dopadne utkání na ostravském ledě? Souboj začíná v 18:00. Stream bude možné sledovat na TV Tipsport. Textový onlajn přenos na onlajny.com

NORTH WINGS

Křídla Severu jsou aktuálně na 5. místě tabulky se ziskem 18 bodů. Ústečtí studenti odehráli v novém roce dvě utkání. To první, domácí zvládli, když získali skalp Akademiků, jenž přehráli v samostatných nájezdech. Venkovní utkání už tak zdařilé nebylo. Křídla ustřihla hokejistům UJEP Karlovka, která na domácím ledě dominovala a přehrála svého soupeře vysoko 12:3.

Koho sledovat?
Dan Bartoš - 10 zápasů - 13 bodů (7+6).
Martin Kuchař - 12 zápasů - 13 bodů (2+11).

BO Ostrava

Ostravané aktuálně okupují 7. místo tabulky ULLH. V novém roce odehráli Slezané také dvě utkání a také dokázali jednou vyhrát. Podařilo se jim to v posledním kole, na domácím ledě, když přehráli nováčka z Pardubic 8:3. V utkání se blýskl hattrickem kapitán David Sysala. To předešlé domácí utkání už tak slavné z ostravské strany nebylo. Nad síly Slezanů byla UP Olomouc, která si odvezla vysokou výhru 8:2. 

Koho sledovat?
Marek Kovalski - 11 zápasů - 18 bodů (11+7).
Daniel Piskač - 11 zápasů - 17 bodů (10+7).

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři