Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

HC North Wings opět doma! Budou chtít vrátit porážku brněnským Kavalírům

Ústí nad Labem - Včera se odehrál v Brně na Olympijském festivalu univerzitní hokejový turnaj 3 na 3, již dnes však vyjedou ústecká Křídla Severu opět do boje o body do tabulky ULLH. Od 18:15 přivítají na domácím ledě brněnské Kavalíry. První letošní měření sil dopadlo lépe pro Kavalíry, kteří brali dva body za výhru v prodloužení. Utkání bude opět možné sledovat na TV Tipsport a textový onlajn bude připraven na onlajny.com

NORTH WINGS

Křídla Severu si drží po čtrnácti odehraných utkáních skvělé 4. místo v tabulce ULLH a pomalu vyhlížejí jistotu účasti v play-off. Aktuálně jsou svěřenci trenérů Lukáše Místeckého a Martina Štěpánka na jedenadvaceti bodech, při shodné bilanci sedmi výher a sedmi proher. Poslední utkání bylo pro HC North Wings více než vydařené, když si odvezli z daleké Ostravy výhru 6:2! Na té se podílel hattrickem Martin Kuchař. Kavalírům mají domácí co vracet, jelikož první duel na ledě soupeře skončil lépe pro Cavaliers, kteří vyhráli, díky brance Ondry Dlouhého 3:2 v prodloužení. 

Koho sledovat?

Martin Kuchař - 13 zápasů - 16 bodů (5+11).
Dan Bartoš - 11 zápasů - 13 bodů (7+6).

Cavaliers Brno

Brněnští Cavaliers jsou zatím na samém chvostu tabulky, tedy na 10. místě. Získali zatím pouhých sedm bodů a letošní play-off se jim tedy pomalu, ale jistě vzdaluje. Cavaliers dokázali vyhrát pouze jednou v základní hrací době, a to doma v Kuřimi proti UP Olomouc. Poslední odehrané utkání však dopadlo pro brněnské studenty dobře, když přehráli doma nováčka z Pardubic 6:5 v prodloužení. Kapitán Ondra Dlouhý si připsal v utkání čtyři branky a jednu asistenci.

Koho sledovat?

Ondra Dlouhý - 9 zápasů - 14 bodů (11+3).
Lukáš Kaukič - 9 zápasů - 11 bodů (3+8).

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři