Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Ostrava podruhé vyvázla s čistým kontem, zvítězilo i Brno s Engineers

Čtvrté kolo je už ze tří čtvrtin odehráno. Hokejisté UK Hockey Prague v Ostravě nedokázali vstřelit ani jednu branku, Brňané si poradili stabilním výkonem s Českými Budějovicemi a Engineers Prague si zlepšilo střelecké statistiky proti Plzni.

BO OSTRAVA VÍTKOVICE STEEL - UK Hockey Prague 3:0 (1:0, 2:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 2. Adamczyk (Sysala), 27. Gelnar (Kovalski), 30. Gelnar (Sysala, Kovalski)

Ostravané vrthli do druhého domácího klání s velkou vervou, když už ve druhé minutě rozjásali přítomné fanoušky a ujali se jednobrankového vedení. Během druhé třetiny přidali hokejisté BO ještě dvě trefy, čímž soupeřům odskočili do pohodového vedení. V bráně Ostravy se poprvé objevil Kryštof Lamla, jehož výkon znamenal čisté konto a ovace od kotle.

HC Masaryk University - Black Dogs Budweis 4:1 (1:0, 1:1, 2:0)

Branky a nahrávky: 9. Bustin (Strakoš, Biolek), 38. Bustin (Strakoš), 56. Biolek, 59. Sedlák (Biolek) – 26. Hrůša (Kříž)

V Brně se rozhodovalo hlavně až ke konci duelu. Masarykova Univerzita si utvořila zajimavé vedení, s nimž naložila bravurně. České Budějovice se nedostaly do utkání a skórovaly pouze jednou. Pojistka ze strany domácích přišla až v závěrečných minutách, kdy v 56. a 59. minutě vstřelilo Brno nejdůležitější góly utkání.

Akademici Plzeň - Engineers Prague 1:5 (0:1, 1:2, 0:2)

Branky a nahrávky: 27. Rejzek (Prachař, Faschingbauer) – 3. Raiterman (Vobořil, Zdvořáček), 28. Hyršl (Suda, Janata), 34. Ujfaluši (Vopat, Janásek), 56. Sekerka (Vopat, Kulich), 58. Sekerka

Plzeňští hráči sehráli s Engineers vyrovnanou první část hry, během níž inkasovali pouze jednou a to ve třetí minutě z hole Raitermana. Během druhých dvaceti minut se postarali o vyrovnání, jenže to bylo z jejich gólových oslav vše. Další minuty se nesly v duchu Pražanů, jejichž příděl se zastavil na stavu 5:1.

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři