Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Hráči UK Hockey Prague zdemolovali Plzeň a slaví první výhru

Poslední říjnový víkend přinesl zcela první vítězství Pražanů v Univerzitní lize ledního hokeje, když si na domácím ledě smlsli nad Plzní. Akademici vyhořeli v koncovce a dovolili tak UK se alespoň na chvíli podívat ze dna tabulky na předposlední místo.

UK Hockey Prague - Akademici Plzeň 8:1 (3:0, 3:1, 2:0)

Branky a nahrávky: 1. Kaleta, 2. Bořík (Duben, Dlabola), 7. Velas (Hakl), 23. Maťátko (Bořík, Černý), 25. Čmejla (Beran, Havelka), 28. Maťátko (Bořík, Mečíř), 52. Velas (Glitta, Hakl), 55. Hakl (Dlabola, Mečíř) – 37. Straka

Domácí hokejisté do duelu s akademiky vstoupili tou správnou bruslí. Už po třiceti vteřinách vedli 1:0, po další odehrané minutě se skóre navyšovalo a když v sedmé minutě svítil na časomíře stav 3:0, mohli domácí hrát s větším klidem na hokejkách. Plzeňským borcům se podařilo skórovat až ke konci druhé třetiny, avšak to bylo z jejich gólového představení zcela vše. Ačkoliv předzápasové kurzy hovořily v neprospěch UK Hockey Prague, tak se v hlavním městě zrodila první výhra v letošní sezoně. Další střetnutí se odehraje už tuto neděli, kdy páté kolo završí dopolední souboj mezi Engineers Prague a VUT Cavaliers Brno.

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři