Přesunout nahoru
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Speciální dresy HC MUNI připomenou výročí úmrtí T.G.Masaryka

Propojení historie se současností s odkazem na T.G.Masaryka. Tak lze ve stručnosti představit dresy, které medvědi obléknou v první třetině derby proti VUT. A nabídnou je i fanouškům. „Linky za logem na hrudi obsahují přes sto výroků T.G.Masaryka. Jsou to citáty z oblasti lásky, politiky, lidskosti a filozofie,“ přibližuje zakladatel HC MUNI Peter Bustin. Nejvýraznější z nich zní: „Člověk nemůže být silný, když je sám.“ Což je motto klubu, který je s osobností prvního československého prezidenta spojený.

Dres není pouze vzpomínkou na 85 let od smrti Tomáše Garrigua Masaryka, ale zároveň i na začátek samotného univerzitního týmu. Na hrudi dominuje současné logo Masarykovy univerzity, k hokejovému klubu odkazují medvědí tlapky na ramenech. „Ty tlapky jsou průsvitné, silikonové a jsou vidět jenom při odrazu světla, tím je dres unikátní,“ představuje Peter. Bílá a modrá, to jsou aktuální klubové barvy. Na zlatou sázela hokejová Masaryčka v minulosti.

Při tvorbě limitované edice myslel klub i na své příznivce. Kromě dresů pro hráče vzniklo také padesát kousků pro fanoušky. Zástupci HC MUNI je budou prodávat přímo na úterním šlágru proti brněnským rivalům z VUT. Zájemci se mohou těšit i na skryté překvapení. „Lidé, kteří si dres koupí se mohou pokusit najít, co je tam za easter egg,“ dodává Peter.


Fotogalerie

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři