Přesunout nahoru
po 8. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Pražané jdou do boje: SII Bitva o Prahu

První domácí zápas a rovnou ten největší. Ve čtvrtek 13.10. se na půdě hlavního města odehraje SII Bitva o Prahu, aneb pražské derby mezi Engineers Prague a UK Hockey Prague.

Dlouho očekávané utkání vypukne, stejně jako minule, na zimním stadionu v Edenu. Začátek zápasu je naplánován na 18:00, ale fanoušci mohou vyrazit dřív a zúčastnit se společného pochodu s ostatními. Ani o bonus v podobě 200 piv letos diváci nepřijdou, tak nezbývá nic jiného, než dorazit včas, neboť dle předpokladů bude návštěvnost velká.


Posledních několik zápasů se bohužel domácímu týmu tolik nevedlo a na poli dominoval tým Karlovky. Tento čtvrtek se však nebude jednat o první letošní střetnutí. Oba týmy se potkaly na ledě před necelým měsícem a to v semifinále Tipsport Unicupu. Síly obou týmů byly sice opravdu vyrovnané, ale nakonec UK Hockey Prague vyřadilo Engineers Prague s konečným výsledkem 4:3. 

Ačkoli se poslední zápasy radovaly hlavně fanoušci Karlovky, věříme, že tentokrát se karty otočí a skandovat se bude “Engineers!” Na led totiž nastoupí nejen ostřílení hráči, jako jsou jmenovci David Vobořil a David Blažek, ale také zajímaví nováčci. Za zmínku stojí například František Januška nebo Jakub Dohnal. 

Doufáme, že nám nová krev pomůže a společně se zajetými hráči nás dovede až k titulu. 

#spolecneprotitul

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři