Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Návrat na vítěznou vlnu se nekonal. Hráči HC UP dostali školení od North Wings

V rámci sedmého kola Univerzitní ligy přivítali hokejisté Univerzity Palackého v Olomouci celek z Ústí nad Labem. Duel, ve kterém ze začátku dominovali hráči HC UP, vyšel ve prospěch hostů.

Domácí začali utkání velmi dobře, když v čase 11:31 po nahrávce Holiše skóroval Patrik Říčka. Vedení domácímu celku ovšem dlouho nevydrželo. Po 35 vteřinách hosté srovnali stav utkání, když se prosadil Matěj Harkabus, který tímto gólem odstartoval cestu za hattrickem. Hra byla do konce třetiny velmi vyrovnaná a oba celky měli velké šance dostat svůj tým do vedení, ovšem kromě častých vyloučení už více první třetina nenabídla.

Druhá třetina začala lépe pro domácí celek, když po minutě hry se prosadil Adam Procházka. Skóre ve prospěch hráčů HCUP vydrželo o trošku déle než v první třetině, ovšem po 145 vteřinách opět srovnali hráči ze severu. V dalších minutách už hru měli hráči North Wings na své straně, kteří do konce druhé třetiny přidali další dvě branky.

Závěrečná třetina vypadala ze začátku velmi vyrovnaně, dokud se nedostal k puku Matěj Harkabus, který v necelé polovině třetiny zkompletoval hattrick. Situace se opět opakovala jako ve druhé třetině a soupeř vstřelil další dvě branky. Domácí celek celkové skóre poupravil „malou náplastí“, kdy 15 vteřin před koncem vstřelil branku Jan Kropáč.

Trápení hráčů HC UP v letošní sezóně bohužel i nadále pokračuje. Reparát je čeká 16. 11., kdy je v Brně vyzve Masarykova univerzita.

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři