Přesunout nahoru
po 8. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Svobodně na hokej! Engineers Prague vs HC North Wings

Už dnes se na pražské Hvězdě odehraje zápas mezi Engineers Prague a HC North Wings. Opět se můžete těšit na netradiční utkání. Domácí totiž pokračují na vlně tematických zápasů a tento pořádají v rámci oslav Mezinárodního dne studentstva a Dne boje za svobodu a demokracii.

Možnost svobodně hrát a studovat není pro Engineers samozřejmostí a právě proto chtějí svým českým i zahraničním studentům dát najevo, že je důležité si to stále připomínat. U vstupu příchozí mohou dostat stužku s českou trikolórou a tribunu zahalí české vlajky společně s transparenty a děkovnými hesly. Zkrátka zažijete atmosféru skoro jako na Národní.

Ačkoli v minulé sezóně inženýři nad Ústím zvítězili, snadný zápas to dnes rozhodně nebude. Momentálně se v tabulce nachází 3 místa za Engineers, přímo uprostřed tabulky na 5. místě. Navíc letos jako jediní v lize porazili našeho pražského rivala UK Hockey Prague. Jejich nejlepší hráč Matěj Harkabus, který je na sdíleném 1. místě kanadského bodování ligy si na svůj účet připsal už 5 gólů a 8 asistencí, ale my doufáme, že z našeho zápasu se žádný připisovat nebude.

Zápas to bude opravdu napínavý a my věříme, že druhý pražský tým letos Ústečané neporazí. 


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři