Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Dominik Cach: „Budeme se snažit vyhrávat do chvíle, než zvedneme nad hlavu pohár Jana Palacha.“

Dominik Cach se ohlíží za první částí premiérové sezony Univerzitní ligy ledního hokeje a mluví také o svých výkonech na ledě. V Olomouci chtějí rozhodně vyhrávat a držet si přední příčky i nadále.

Dominiku, jak na tebe působí delší pauza na přelomu roku? Jak se cítíš?

Cítím se teď velmi dobře. Už jsem na sobě cítil, že potřebuji menší odpočinek, jelikož UP není jediný tým za který nastupují a zhruba v listopadu jsme měli velice náročný program, kdy jsme hráli i pět utkání za šest dní. Volno trávím v rodinném kruhu a se svou přítelkyní. Je hezké se na chvíli zastavit a mít čas i na jiné věci než je hokej a škola.

Prozatím jsi nejproduktinějším hráčem Olomouce, jak se ti v letošní sezoně hraje? Je něco k vylepšení ať už po osobní nebo týmové stránce?

V této sezóně jsou mé výkony hodně proměnlivé, chvíli se daří a pak zase ne. Dělám vše proto, aby mé výkony byly stabilnější a já mohl celou dobu svojí předvedenou hrou pomáhat k týmovému úspěchu. Takže na tomhle po novém roce určitě musím zapracovat. 

Na třetí místo se dotahují Budějovice, ohlížíte se na takové okolnosti nebo si jdete za svým cílem?

Já sám osobně se na tabulku moc nedívám, vždycky jdeme vyhrát. Takže fakt, že se Budějovice dotahují jsem zaznamenal až teď, uvidíme jak se jim bude dařit v novém roce.

Jaké jsou ambice HCUP v letošní sezoně?

Před sezonou by asi nikdo netipoval, že budeme soupeřit o přední příčky tabulky, ale rozhodně se nám tato pozice líbí. Jaké jsou naše ambice si v šatně neříkáme, bude to tím, že každý z nás chce vyhrávat a budeme se snažit vyhrávat do chvíle, než zvedneme nad hlavu pohár Jana Palacha.

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři