Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Práskni kabinu: přítelkyně je jako paní Columbová. Nikdo z šatny ji neviděl a nikdy neuvidí

Brno - David Polesný je dalším Medvědem, který prozradil tajemství hráčů Masryčky v seriálu Práskni kabinu. Jméno David má sice v občance, ale jak vyšlo najevo po minulém dílu Práskni kabinu, ne všechny fanynky si ho s tímto jménem pamatují. Jan Grygera prozradil, že často používá i nějaké ty pseudonymy.

Davide, Kubo, Pavle, Otakare po minulém díle ani nevím, jak tě vlastně oslovovat. Jak to s tebou a vztahem k fanynkám ve skutečnosti je? Pod jakým jménem tě znají nejvíce? A nebyla to tak trochu jenom pomsta od Gygyho za to, že jsi mu nějakou dívku přebral?

Pro účely všedního dne jsem samozřejmě David. Je to zhruba tak, jak řekl Honza. Jen bych chtěl ještě dodat, že se do toho nově přimotal Kvído. Prostě něco podobného jako ve filmu “Chyť mě, když to dokážeš.” Nemyslím si, že by to Honza dělal z nějakého hlubšího úmyslu, je to opravdu hodný a férový kluk. Jen má mírné sklony k polygamii. Dojdeme do jakéhokoli brněnského klubu a tam ho intimně znají snad i dveře od vchodu. Ale jak jsem řekl, stejně to je strašně hodný a milý kluk (výbuch smíchu)

Borci v předešlých dílech říkali, že hráči co mají přítelkyně, je radši zbytku týmu moc neukazují. Jak  to máš ty, komu z týmu si ji představil a před kým ji naopak držíš co nejdál?

Tak to je svatá pravda. Moje přítelkyně je něco jako paní Columbová. Všichni o ní ví, ale ještě ji nikdo z týmu nikdy neviděl. Při představě, že si ji vezme do parády třeba takový Honza Grygera, to se mi rosí čelo. Před ním je každá žena nesvá a radši mu podlehne, než aby ho musela poslouchat.

Kdo z kabiny to nejvíce rozjíždí na pozápasových akcích a kdo je spíše klidný?

Tak tady mám dost favoritů. Vede trio Floras, Gygy, Grmy, ve většině případů jim zdárně sekundují Honza Pavel, Adam Strakoš a třeba i Štěpa Kučera, Honza Kalus či Honza Hasoň. S těma je pak radost někam chodit. Mezi ty klidné bych zařadil nejvíce Maťáka (Patrik Matov, pozn. red), ten si většinou dá jednu, dvě kofoly a pak stoupne na zmizík. A samozřejmě i sebe. Já to jistím ze zákulisí a hlídám kluky, aby se nepouštěli do zbytečně velkých akcí.

Kdo z týmu podle tebe nedokázal moc udržet životosprávu a přes vánoční pauzu nejvíce přibral?

Jednoznačně Honza Vaverka, ten už měl slušně naběhlé před Vánoci, takže svátky byly jen třešničkou na dortu. Pak bych řekl že i Adam Strakoš. Toho je momentálně jednodušší přeskočit, než obejít. Upřímně si ale myslím, že snad s každým trošku Vánoce zahýbou. Přece jen v tom množství jídla všude kolem je těžké se uhlídat.

Kdo by se v kabině svoji povahou více hodil na fotbal než na hokej?

Musím opět zmínit Honzu Grygeru. Vidím ho jako nadějného fotbalistu, který má svou růžovou módní kolekci. Prostě mi to na něho pasuje.

Má někdo v kabině tak bídnou fyzickou zdatnost, že se zapotí i při bowlingu?

Adam Strakoš má sice dobrou fyzičku, ovšem vzhledem k jeho výšce si říkám, jak by dokázal hodit bowlingovou koulí, když přes ní není ani vidět. 


S kým bys chtěl skončit na pustém ostrově? 

Vzal bych si celou kabinu. Jsme jako jeden muž, dokážeme si udělat srandu jeden z druhého, přitom táhneme za jeden provaz a jeden za druhého bychom bojovali do posledních sil.


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři