Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Black Dogs nastříleli Olomouci deset branek

Českobudějovičtí si na domácím ledě hravě poradili s Olomoucí. I přes divokou první část hry začali na ledě dominovat a nastříleli do sítě Molnára deset puků.

Black Dogs Budweis - HC Univerzita Palackého v Olomouci 10:2 (3:2, 3:0, 4:0)

Branky a nahrávky: 8. Vochozka (Hrůša, Vávra), 14. Grauer (Křenek, Masopst), 16. Hrůša (Sitter, Vochozka), 22. Sumerauer (Šafář), 29. Vochozka (Fiala, Sitter), 35. Bahula (Hrůša), 44. Hubata (Šafář, Dvořák), 47. Sitter (Vochozka), 51. Dvořák (Šafář), 51. Sitter (Fiala, Grauer) – 6. Kerda (Siegel), 10. Kropáč (Janečko)

Na jihu Čech se odehrál parádní zápas, kde nechyběl ani dostatečný počet gólů. Byla to přitom Olomouc, která se ujala vedení už v šesté minutě, ale i přes to, že dvakrát během úvodní třetiny vedla, českobudějovičtí hokejisté se s tím dokázali vypořádat. V šestnácté minutě přehoupl skóre na stranu Black Dogs Hrůša, čímž se strhla dominance domácího celku. Dva góly a dvě asistence si připsal Tomáš Vochozka, třikrát přihrával do gólové situace Jakub Šafář. Black Dogs tak zvládli utkání v rámci projektu O kapku lepší hokej proti Univerzitě Palackého v poměru 10:2.

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři